Sport coaching

A coaching folyamat célja a sportsikerek támogatása a mentális felkészültség kialakításán keresztül.

A célok pontosítása, a jó szokások tudatosítása, a mélyebb önismeret, esetleg konkrét problémák feldolgozása mind-mind segítenek abban, hogy a sportoló hatékonyabb és sikeresebb legyen pályafutása során.

sport coaching

A sportolóknak gyakran kell “itt és most” teljesíteniük, miközben több fronton állnak helyet (versenypálya, iskola, család), sőt a média is figyeli Őket.

A közös munka célja az egyéni felkészültség javítása, melynek segítségével az edzésmunka hatékonyabb lesz, a csapatmunka flottabban fog működni, az egyéni teljesítmény nőni fog.

A sport coaching folyamat

Általában öt-tíz alkalom, mely egy “nulladik” találkozóval kezdődik, mely 30-40 percet vesz igénybe. Ez az ingyenes találkozó lehetőséget biztosít egymás megismerésére, a célok és a módszerek átbeszélésére. Ezt követően döntünk arról, szeretnénk-e együtt dolgozni.

A további találkozók 60 percesek, ideális esetben két hetente kerül rájuk sor. A coach az ügyfél erősségeire épít és a Vele egyeztetett témákat dolgozzák fel. Mivel a sportoló is ember, akit magánemberként is impulzusok érnek, olykor life coaching elemek is megjelenhetnek. A coaching folyamat témájára javaslatot tehet a szülő, edző stb., azonban ezt a témát a résztvevő sportolónak el kell fogadnia, magáénak éreznie. Ennek oka, hogy a folyamat sikerességéhez szükséges a sportoló bizalma, a folyamatba vetett energiája.

Igénylehető on-line vagy személyesen a XIX. kerületben, továbbá az ügyfél által választott helyszínen. Árak:

Alkalmanként (60′)

  • on-line: 8.000 Ft
  • Budapest XIX. kerület: 10.000 Ft
  • további helyszínen: 10.000 – 13.000 Ft

5 alkalom (5*60′)

  • on- line: 35.000 Ft
  • Budapest XIX. kerület: 40.000 Ft
  • további helyszínen: 40.000 – 60.000 Ft

Regisztráció az ingyenes, “nulladik” találkozóra